Om SRRC och våra resor

Många gemensamma aktiviteter, ex utflykter, finns alltid med på programmet och för den som vill utforska sevärdheter på egen hand står vi alltid till tjänst med tips, förmedling av biljetter etc. Våra reseledare har själva lång erfarenhet av både tävlande och ledarskap utomlands. Dessa kompletteras vid behov av lokala guider och specialister. Löpningen står givetvis i centrum, men våra kringarrangemang gör också våra resor uppskattade bland familjemedlemmar och supporters. Tävlingsdagen ledsagar vi supportrarna så att även de kan följa loppet på ett intressant sätt. Vi bryr oss - även om Din plånbok. Vi ser till att Du får den mesta valutan för Dina pengar. Vi har ställt av Kammarkollegiet fastställda resegarantier.
Se vidare www.kammarkollegiet.seTour Operators United for Runners and Sportsmen


I likhet med tävlingsarrangörerna (AIMS) för de stora loppen har researrangörerna bildat en särskild samarbetsorganisation. SRRC var som då enda svenska researrangör med om att bilda Tour Operators United for Runners and Sportsmen – TOURS. Sammanslutningen tillkom för att förbättra den service och säkerhet Du som resenär kan kräva av oss.Gemensamt för våra resor


Våra resor är öppna för alla, löpare, supporters, släkt och vänner. På tävlingsdagen tar vi hand om anhöriga som inte springer så att även de kan följa tävlingen och ha utbyte av den. Anmälan sker via hemsidan till SRRC och blir gällande då vi mottagit anmälningsavgiften/depositum som avräknas vid slutbetalningen. Genom att betala in depositum visar resenären att de har läst och godkänt SRRC’s villkor för resan.
Reseförsäkring


Det ingår inte reseförsäkring i våra resor utan vi hänvisar dig till att kontrollera med ditt försäkringsbolag att din hemförsäkring eller annan reseförsäkring täcker behov gällande avbeställnings- och reseförsäkringsskydd.

Du som resande har själv ansvar för att du har en fullgod reseförsäkring!
Kontrollera först med din hemförsäkring vad som ingår där. Många försäkringsbolag erbjuder också en utökad reseförsäkring där du och din familj får ett bättre reseskydd än det som ingår normalt i hemförsäkringen. Om du vill ha avbeställningsskydd kanske du behöver komplettera med en utökad reseförsäkring och det är oftast billigast att tala med sitt försäkringsbolag för en eventuell utökning av reseskyddet. Vi rekommenderar annars er att boka egen avbeställningsförsäkring hos Europeiska ERV (www.erv.se)
OBS! För att försäkringen ska gälla måste den vara tecknad och betald inom två dagar från det att anmälningsavgift/depositum för resa ska vara betald.OBS! Startavgift återfås ej vid avbokning!


Vi följer researrangörsföreningens bestämmelser vid avbokning.
Du kommer att erhålla en bekräftelse på Din anmälan. Du får vidare ett avresemeddelande och en ekonomisk sammanställning inför Din slutbetalning. Kostnader för sightseeingturer och andra arrangemang tillkommer enligt särskild anmälan.